awakkk !


sangat dah lama saya tidak mengupdate blog :)

the reason is, takde idea nak tulis bout apa. haha.
otak blank.
but, saya selalu mengjenguk ke sini dan membalas kunjungan mereka yang telah mengunjungi saya.

now, setelah memerah otak saya untuk beberapa ketika, saya sudah mendapat idea.
hewhew -.-


just nak wish HAPPY NEW YEAR lah dekat korang.
even macam dah terlambat je nak wish. haha.

semoga tahun ni akan tercapai lah segala impian dan azam korang (:


actually semalam saya sambot new year dekat Shah Alam.
well, dengan family dan bukan menyambot dgn cara yang melalaikan.

lupa nak snap picture :(
hm.

and, nak bagitahu yang saya baru sahaja tukar shoutmix saya dgn cbox yang baru di sebelah tu.
korang pun dah sedia maklum kan yang shoutmix tetibe je kena bayar.

tapi saya baru sedar tadi T.T bhaha. dan terus tukar cbox yang comel ni ^^

dan saya meminta kerjasama korang untuk memenuhkan cbox saya. HAHA.



sekian, kbai.

0 2 orang membebel: