SHAWLSHAWL . shall I ?

SHAWL ? apa tu .
Ada sesetengah orang pakai shawl ni dekat kepala . Alaa , trend sekarang lah kan .
Ada sesetengah orang pakai shawl ni dekat bahu . Eh , tapikan ada sesetengah orang yg kreatif tu yg boleh buat shawl sampai jadi mcm ni
HAHA .

ok , hari ni aku nak cerita pasal shawl yg orang pakai dekat kepala ni . Em , bukan ceritalah . Nak tunjuk jenis-jenis shawl yg ada dekat market sekarang :b

haa , ini shawl LABUCCI . serious aku tak minat . Shawl mcm ni sesuai untuk pakai pergi dinner lah kot .




Ok , ni pulak pashmina . Pashmina ni best lah jugak . Comfortable .


yang si Yuna ni dok pakai pulak shawl jenis COTTON .


last , SATIN shawl . memang smart gila lah . SWEAR . hha . TAPI ! tapi kan ,bapak susah gila lah nak pakai shawl ni -.- 

Disebabkan susah nak pakai shawl yg ni .. Aku letak jugak lah image cara nak pakai 


IF , nak tahu lebih lanjut , tekan aje SINI

dah lah , tu je :) hueh hueh .

0 2 orang membebel: