CONTEST BLOGKU MENAWAN KALBU BY ASKAR PINK & AMALINA.


nhaha . contest lagi ? saje je try nasib . mana tahu boleh menang kan T.T wuwu
ok , stop it .

look ! banner dia je pun dah lawa kan #bukanbodek#

so , ini segala rules dia :
  • LIKE
  •  PAGE ASKAR PINK dan BLOG AMALINA LAND .
  • Warganegara Malaysia.
  • Tidak kira jantina, tapi hanya LELAKI dan PEREMPUAN.
  • Letak tajuk contest : CONTEST BLOGKU MENAWAN KALBU BY ASKAR PINK & AMALINA.
  • Tag sekurang-kurang 2 orang, tapi lagi ramai lagi bagus. Pastikan mereka tahu mereka di-tag :)
  • Lepas dah buat semua tu, publish entry berkenaan dan letakkan link contest tu di ruangan komen. Kalau dari blog AMALINA LAND, letak link contest di blog AMALINA LAND. Kalau dari ASKAR PINK, letak link contest di ASKAR PINK.
  • Contest akan terbatal sekiranya kurang 20 penyertaan.

hadiahnya :

 FIRST PRIZE : RM30 TOPUP (Maxis, Digi, Celcom) SECOND PRIZE : RM20 TOPUP (Maxis, Digi, Celcom) THIRD PRIZE: RM10 TOPUP (Maxis, Digi, Celcom) SAGU HATI (2 PEMENANG) : Header, post footer, doodle or tab menu. (Based on your request)

Cara pemilihan pemenang :

  • Blog yang simple dan tidak lambat loading.
  • Blog yang tidak mempunyai banyak widget-widget yang mengarut dan susunan widget yang kemas.
  • Owner blog yang mesra dan ceria like we all, haha.
  • Header yang membuatkan kami boleh tertawan.
  • Blog yang kreatf design.


got it ? tunggu apa lagi . jomlah !

HAHA .

nak tag dekat :



4 2 orang membebel:

wanie wonek said...

hye. singgah dari segmen yang sama. salam perkenalan utk kamu. jgn lupa terjah blog saya ea. btw, done follow u

SpidermanHere said...

Hello and hyehye tuan blog yang comey lote. Thanks for join this contest ye. Lina dah check penyertaan anda. Good luck! Hug from me, hihi :)

♥ zura ♥ said...

@SpidermanHere hey ! ok , most welcome . harap boleh menang :b haha . kiss from me :D

♥ zura ♥ said...

@wanie wonek ok kak (: