TAGGED


kena tag T.T wuwu . malasnya . hha .
thanks yaa tag kite kak shuraiya comel :b

okok , nak mula dah ni :

11 perkara tentang aku :

  • mempunyai nama yang panjang dan sangat susah disebut -.-
  • orang panggil zura je
  • budak sekolah lagi
  • pegawas sekolah :$ hha .
  • ahli kelab Al-midanie
  • ahli kelab PUAK .
  • sangat tak minat K-POP -.-
  • minat korean drama
  • single daughter . hee
  • baik hati #ceh#
  • tak snob tapi pemalu . HAHA .
Ok , now soalan pulak :

  • nickname anda yang paling cute ?
er ? ntah . kaklang kot . haha .

  • suka kucing tak ? kenapa ?
sukasuka . sbb dia comel kot .

  • dah follow aku tak ? haha .
er , dah -.-

  • setakat ni cita-cita korang dah tercapai tak ?
belum T.T wuwu .

  • makanan pelik yang korang penah makan
siput sedot kot . bukan ada rasa apa-apa pun kan ?

  • masa sekolah dulu , korang suka subjek apa ?
muzik :')

  • korang suka tak tido waktu siang ?
tengok keadaan gak

  • selain berblog , korang buat apa kalau online ?
FB-ing , YOUTUBE-ing

  • selalu pergi shopping dekat mana ?
Mid Valley , Summit , Jaya Jusco

  • dalam sehari , berapa kali korang buat blogwalking ?
tak tentu .

  • kalau diberi peluang , soalan apa yang korang nak tanya kat aku ?
kenapa tag game ni dekat aku ? ;b

ok , dah habis :DD
sekarang turn aku . 
amekaw !

  1. full name korang apa ?
  2. siapa blogger yang korang selalu masuk page dia ?
  3. bagi korang , blog aku lawa tak ? ;p
  4. antara parents korang , lebih rapat dgn siapa ? kenapa ?
  5. umur korang ?
  6. antara Matluhfi dgn Anwar Hadi , korang lebih minat siapa ?
  7. febret fastfood korang apa ?
  8. selalu hang out dekat mana ?
  9. negeri mana eh yang paling best bila melancong ?
  10. hobi korang ?
  11. last , korang rasa korang comel tak ? *dahtakdesoalan-.-*

#kepada sesiapa yang telah di tag , anda harus melaksanakan ini :

cerita 11 perkara pasal diri korang
jawab soalan yang dan diberi
tag kepada 11 orang yang bertuah ;b

itu je .






4 2 orang membebel:

shuraiya said...

thanx adikkk...heee
emm akak tag sebab nak kawan dan bermesra-mesra dengan adik...bole takk??heehe

♥ zura ♥ said...

@shuraiya most welcome akak ! hee . mestilah boleh :)

hyz said...

wahhh pengawas tu.... garang la ni? haha

♥ zura ♥ said...

@hyz takde lah garang mana pun kan . hha .