"Contest Blog Saya Terbaikkk! by Aina dan Rabiatul"

heyya ! hari ni aku join contest lg lah . tamakkan -.- hha .

Ok , tengok bawah ni (:


Contest ni di anjurkan oleh Aina dan jugak Rabiatul . Hah , comel kan diorang ni . *ikhlas*
If korang nak join or nak tahu lebih lanjut , bolehlah klik link dekat nama diorang tu :DD

So , ini syarat-syarat dia kalau sesape yg nk join ;

1. Warganegara Malaysia #supaya sng nak post hadiah  
2. Mesti ada blog #kalau tak ada, sign up cepat 
3. Wajib follow blog Aina dan Rabiatul #bukan gila followers tapi untuk tahu perkembangan terkini 
4. Yang boleh join ialah kaum Adam dan kaum Hawa #lelaki dan perempuan 
5. Buad satu entry bertajuk "Contest Blog Saya Terbaikkk! by Aina dan Rabiatul" 
6. Dalam entry tu, tempekkan banner yg ada kat atas skali tu dan linkkan kat url contest ni 
7. Tag 3 org atau lebih dan pastikan dorg tahu 
8. Lepas buat entry tu, copy url entry korg n then paste kat ruang comment entry contest Aina. Link mcm ni "ainamarsya.blogspot.com" takkan diterima dan automatic direject ;D 
9. Contest bermula dari 22 Oktober 2011 sehingga 22 November 2011
Senang kan syaratnya :DD

Hadiah dia ? er , hadiahnya mestilah gempak . senang-senang korang pergi je lah tengok blog mereka tu .

ok , then aku nak tag dekat ;

 Ainur 

hope menang lah kan .
Amin (:

#eh jap jap , blog aku ni menarik ke T.T

0 2 orang membebel: